Roadtrip!!
Hallo daar,
Afscheid van Sydney nemen was moeilijk, we zijn erg gehecht geraakt aan die stad! Maar er stond ons een nieuw avontuur te wachten, een roadtrip van 14 dagen naar Brisbane!! In Sydney moesten we onze Wicked campervan ophalen. Sydney uitraken is vrij lastig, een vrij chaotische stad qua verkeer. Het busje is helemaal top, het was een Mitsubishi. Geen problemen mee gehad, heerlijk getourd. Foto's staan op:
We zijn langs de kust naar Brisbane gereden en zo langs veel mooie kustplaatsjes geweest. Hier hebben we vaak een heerlijke duik kunnen nemen en mooie stranden gezien. De kustplaatsjes (Seal Rocks, Nelson Bay, Forster, South West Rocks, Sawtell, Yamba, Byron Bay, Surfers Paradise) hebben we afgewisseld met prachtige National Parks. Hier hebben we watervallen, bergen, regenwoudkangaroos (levend en helaas ook roadkill) gezien. Het zien van zoveel kangaroos, ook van dichtbij, was echt een geweldige ervaring. Ook hebben we trouwens dolfijnen gezien. Byron Bay is echt een leuk backpackersplaatsje. Surfers Paradise is een mix tussen de Spaanse Costa en Miami.
Kamperen was leuke ervaring, gezellig met zijn tweetjes, lekker knus in het busje. 's ochtends om zes uur wakker worden, deels ook om de Ranger te ontwijken, lekker bakje thee en in de zon warm worden. In het busje lekker meeblerren met Hazes, Blof, en de Killers. Kaarten. Biertje drinken, of Passion Pop!
Nu zijn we in Brisbane, we gaan zo de stad verkennen! Na Brisbane reizen we omhoog met de hop on hop off bus naar Cairns.
Hier is t dus nog steeds fantastisch, hoe is het daar?!
Liefs xxx vanBrenda en Michiel
Lieverds!
Wat klinken jullie verhalen weer heerlijk!!!
Geniet er van en ik ga nu lekker naar de foto's kijken.
hejj
jullie hebben het nog steeds goed naar jullie zin dus:)
run the fuckers down! haha gewelidige sticker
het begint hier ook langzaam mooi weer te worden dus gaat de goede kant op haha
veel plezier daar nog!
Jullie rijden de warmte te gemoed! Lekker! hebben jullie goed uitgekiend. Van de zomer is het echt te warm daar boven Brisbane. Gaan jullie nog verder dan Cairns? Nou mijn ervaring stop bij Noosa Heads dus ik ben benieuwd naar jullie verhalen rond om de Great Barrier Reef. Duw gelijk ff die Chinese olie tanker terug de zee in!
Have Fun U2
Heeee, ik was al aan het wachten op een nieuw verhaaltje Leuk :) Wat een hip busje ;) Rijdt Michiel een beetje goed Brenda? Geen kangaroos aangereden nog? Heel veel plezier nog daar he! Ik ga weer verder aan mijn paper :(
Groetjes!
Ziet er weer chill uit!!
Zoek vooral een willekeurig studentenfeest op in Brisbane. Vooral op donderdagavonden.
Hoe het hier gaat? Was as in de lucht en een saaie competitie. Niet iets waar jullie je mee bezig hoeven te houden :)
Veel plezier weer!!
Haiiii moppies,
Wat een leuk verhaal weer en wat een mooie foto's. Leuk busje zeg, hihihi. :) Fijn dat jullie het zo heerlijk hebben.
Marleen zegt: Hier alles z'n gangetje, druk aan het werk... De kids zijn gelukkig leuk, maar het jaar gaat opschieten! Daarnaast nog druk met gymopleiding bezig, bah bah een beetje te druk, maar ff doorzetten geblazen. In de meivakantie spulletjes naar Jasper overhevelen! :) :) :) Spannend.... Mis je wel hoor Bren... En jou natuurlijk ook Michiel. ;)
Geniet ervan daar! Voorzichtig en veel plezier!
Veel liefs, Marleen en Jasper. En natuurlijk een dikke X :) Doeiiiiii xXxXx
Het leest weer zo lekker weg het avonturen verhaal:)..
Het is hier ook heerlijk weg de laatste dagen(weken).. Vandaag en gister zijn helemaal top tempratuur is zeker 23+.
Geniet ervan!! Ik ga nu de foto's bekijken.
Groeten uit Holland