Terug in Australie, Sydney!
Dag lieve iedereen,
Allereerst bedankt voor al jullie hartverwarmende smsjes, mailtjes, belletjes, bezoekjes etc. Echt super lief. Het heen en weer vliegen van Australie naarNederland en terug was pittig, maar we zijn wel blij dat we het gedaan hebben. Uiteraard zijn we ook erg blij om weer terug te zijn in Australie!
We vlogen terug op Melbourne, daar waren we immers gebleven. Reis ging goed, al moesten we rennen op Heathrow om onze aansluiting naar HongKong te halen, gekkenwerk!Uitendelijk goed gekomen. In Melbourne zijn we nog vier dagen geweest om ook een beetje bij te komen van al dat gevlieg. De eerste dagen hadden we namelijk gigantisch last van de tweedubbelejetlag, maar dat is nu welover.Nog even lekker naar t strand geweest ect. Zaterdagochtend met de trein naar Sydney gegaan. De trein was erg luxe, meer dan genoeg beenruimte voor Michiel! Landschap was groen en heuvelachtig, vol met schapen en koeien. Om half negen kwamen we uiteindelijk aan, duurde 11 uur, in Sydney. Toen moesten we anderhalf kilometer lopen met onze backpacks door de stad terwijl Mardi Grass op zijn hoogtepunt was. De stad was dus in complete chaos. Wel erg vet om mee te maken! :) Na onze tassen gedropt te hebben in ons hostel, nog even het sfeertje meegepakt in de stad.
Ons hostel is overigens echt geweldig! We hebben een dakterrras met uitzicht op de skyline van Sydney, echt super mooi. Kan je lekker 's zitten met een drankje. 's Avonds vliegen er vleermuizen langs het dakterras over Hyde Park, erg bizar. Ook al een lekkere bbq meegepakt op t daktteras, heerlijk!
Sydney is een super gave stad!! :) Wel jammer is dat het weer tot nu toe niet elke dag even goed is, af en toe kan het flink storten. We hebben de stad al redelijk verkend en zijn natuurlijk langs de Opera House en over de Harbour Bridge gelopen. Mooie uitzichten, zeker vanaf Noord Sydney. Er is ook al aardig geshopt, hopen dat dat nog in de backpacks past! Kings Cross isde uitgaansbuurt van Sydney, wel een beetje pauper, naast de McDonalds zit de Showgirls haha. Maargoed, wel gezellig!
Vandaag naar t Sydney Aquarium geweest. Pinguins, haaien, een krokodil en het great barrier reef nagemaakt, leuk! Ook door Chinatown gelopen, altijd bijzonder.
Hier gaat dus alles weer goed, hopen dat bij jullie ook alles zijn gangetje gaat. Erg leuk dat jullie meelezen! We proberen overigens het nieuws in Nederland te volgen, al is dit niet altijd even makkelijk.
Er staan een paar foto's van Sydney op deze site. Meer foto's van ons in Sydneyvind je op:
Groetjes van ons, xxxxx
Foto's van Melbourne,voor we naar Nederland gingen, kun je zien op:
Hoi Brenda en Michiel!!
Hoe gaat het ermee? Tijdje al geen nieuwe berichten gelezen, zitten jullie nu in Sidney?
Wij zitten net op Brenda's facebook al jullie australië foto's te kijken.. leuk!
Veel plezier!!
Groetjes uit Amsterdam (de stad waar volgende maand Ajax de dubbel viert op het leidseplein)
Jeroen en Koen