In Nederland..
Lieve mensen,
Afgelopen zondag,14 februari, kregen wij het verdrietige bericht dat Brenda's opa is overleden.Het was een geweldige man, dus hetis erg triest.We vonden het belangrijk en fijn om bij de begrafenis te zijn en daarom hebben wij besloten, een toch lastige keuze, om naar Nederland te gaan. Maandag zijn wij dus vanaf Melbourne via Hong Kong en Londen teruggevlogen en gisteravond stonden we na een reis van ruim dertig uurweer op Schiphol. Voelt erg gek. Aanstaande maandag, 22 februari, gaan wij onze reis weer hervatten. We vliegen die dag via dezelfde route terug naar Australie. We hebben nog veel te zien en te beleven in t mooie Australie en Azie!
Liefs Michiel en Brenda
Ik hoopte op weer mooie nieuwe verhalen en foto's van jullie uit OZ toen ik een mailtje in mn inbox vond dat jullie weer wat hadden gepost. Maar helaas geen goed nieuws :(
Gecondoleerd en sterkte met het verlies. Ik hoop voor jullie dat er nog mooie dingen in het verschiet liggen.
Gr Evert
Ik las de titel en dacht; "nee, dat kan niet". Toch wel....
Veel respect voor de beslissing. Dat kan nooit makkelijk geweest zijn.
Gecondoleerd en succes.
Beste reizigers,
jammer dat het zo is gelopen. gecondoleerd en een fijne reis terug.
Gecondoleerd..
Ik wens jullie heel erg veel sterkte toe!! Zoals vele hier al zeggen het zal een moeilijke beslissing zijn geweest, maar wel een dappere.
Ik wens jullie veel sterkte met het verwerken van alles en weer een fijne terug reis..
Succes..
Groeten, Fatima
Hi guys,
Gecondoleerd, wat naar dat dit zo is gelopen! Veel sterkte, ook om dadelijk de reis weer te hervatten.
Liefs
Wat een verdrietig nieuws! namens ons allemaal gecondoleerd met dit grote verlies.
Beste Brenda en Mi,
Van harte gecondoleerd. Respect voor jullie beslissing.
Veel sterkte en fijne reis terug.
Groeten,
Rafi en Tara
Hallo Brenda en Michiel,
Ik heb je zojuist naar Schiphol gebracht waar van jullie nu weer via Londen terug naar Australie zullen vliegen .
Het was een drukke en moeilijke week maar het was goed dat jullie er waren.
Bedankt.
Wij wensen jullie uiteraard een goede en prettige voortzetting van jullie vacantie toe daar aan de andere kant van de wereld .
Aad en Lenny
Ja meid geniet er weer van hoor,je weet dat opa dat ook zo gewild had.
Twas fijn dat jullie erbij waren.
Veel plezier dikke kusssss